Megújuló tartalommal töltik meg az egységet

2019. július 10., címkék: kárpát-medencei református középiskolák találkozója

Huszonkét magyarországi, öt erdélyi, két partiumi, valamint egy-egy felvidéki és kárpátaljai oktatási intézmény küldöttei vettek részt július 4-7. között a hevesi Eötvös József Református Oktatási Központban megrendezett Kárpát-medencei magyar református középiskolák huszonnegyedik találkozóján.

Mi a fiatalok nevelésének kulcsa?

2018. augusztus 07., címkék: kolozsvári református kollégium, ábrám tibor, kató béla, tanártalálkozó, kárpát-medencei református középiskolák találkozója, Ábrám Tibor

„Isten az, akire a fiatalok rábízhatják magukat, mert a legtöbbet Ő hozhatja ki belőlük” – mondta Kató Béla erdélyi püspök a Kárpát-medencei református középiskolák huszonharmadik találkozóján. A rendezvénynek a Kolozsvári Református Kollégium adott otthont július 5–8. között: ez idő alatt több, mint kétszázan vettek részt tartalmas beszélgetéseken és programokon.

Középiskolák találkozója Nagykőrösön

2017. július 13., címkék: kárpát-medencei református középiskolák találkozója, nagykőrös

Huszonegy magyarországi, hat erdélyi, két partiumi, két kárpátaljai és két felvidéki református oktatási intézmény küldöttei – igazgatók, tanárok, lelkipásztorok, diákok – találkoztak július 6. és 9. között Nagykőrösön: az Arany János Református Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium volt a huszonkettedik alkalommal megrendezett Kárpát-medencei Református Középiskolák találkozójának házigazdája.

Kárpát-medencei középiskolák képviselői találkoztak

2016. július 24., címkék: tatai református gimnázium, kárpát-medencei református középiskolák találkozója

Július elején Tata adott otthont a Kárpát-medencei református középiskolák huszonegyedik találkozójának.

A megmaradásért adtak hálát

2015. július 10., címkék: kárpát-medencei református középiskolák találkozója

Közel 40 tanintézmény vezetője, lelkipásztorok, tanárok és diákok részvételével tartották július 5-8. között a Királyhágómelléki Egyházkerülethez tartozó Zilahon a Kárpát-medencei Református Középiskolák XX. Találkozóját.

Tizenkilencedszer találkoztak

2014. július 11., címkék: kárpát-medencei református középiskolák találkozója, mezőtúr, 2014

Csaknem ötven középiskola küldött delegációt a július 6-án kezdődött Kárpát-medencei Református Középiskolák Találkozójára, amelynek most Mezőtúr adott otthont.

Kárpát-medencei református középiskolák képviselői találkoztak

2013. július 10., címkék: református oktatás, kárpát-medencei református középiskolák találkozója, debreceni református kollégium

Debrecenben tartották a Kárpát-medencei Református Középiskolák XVIII. Találkozóját július 6. és 10. között.

Szívvel és lélekkel

2012. július 25., címkék: reformátusok lapja, kárpát-medencei református középiskolák találkozója, léva, református oktatás

A Kárpát-medence magyar református középiskoláinak küldöttei – igazgatók, tanárok, lelkipásztorok, diákok – július 8–11. között tizenhetedik alkalommal találkoztak, ezúttal Felvidéken, a Barsi Egyházmegye területén, a Lévai Református Egyházközség által fenntartott Czeglédi Péter Református Gimnázium vendégeiként.

Szívvel és lélekkel

2012. június 27., címkék: léva, kárpát-medencei református középiskolák találkozója, református oktatás

Tizenhetedik alkalommal tartják meg a Kárpát-medencei Református Középiskolák találkozóját július 8. és 11. között a lévai Czeglédi Péter Református Gimnázium szervezésében.A találkozó fő témája Szívvel és lélekkel címet kapta, mely azt jelzi, hogy a református egyházművészetet és hagyományt járják körbe. A rendezvényre eddig 38 oktatási intézmény jelentkezett.

Református középiskolák találkozója - zárónyilatkozat

2011. július 11., címkék: kárpát-medencei református középiskolák találkozója, 2011, református oktatás

2011. július 6-tól 9-éig tartották Kiskunhalason a Kárpát-medencei Református Középiskolák XVI. találkozóját. A Felvidékről, Kárpátaljáról,  Erdélyből és az Anyaországból érkezett igazgatók, tanárok, lelkipásztorok és diákok a tehetség és az összetartozás témákat járták körül.

Kárpát-medencei Református Középiskolák XVI. Találkozója

2011. július 06., címkék: 2011, kárpát-medencei református középiskolák találkozója, kiskunhalas

  Idén a kiskunahalasi Szilády Áron Református Gimnázium a házigazdája annak az eseménynek, ahol a Kárpát-medencei református középiskolák küldöttei találkoznak. Az összejövetelt július 6. és 9. között tartják.

„Őrizd meg…!” – Igazi találkozásunk lehetett!

2010. július 15., címkék: református oktatás, Háttér, kárpát-medencei református középiskolák találkozója

Élmény volt házigazdának és résztvevőnek is lenni a július 7. és 10. között megrendezett Kárpát-medencei református középiskolák XV. találkozóján! A közel 180 résztvevő a Kárpát-medence 41 intézményéből érkezett.

Elkezdődött a Kárpát-medencei református középiskolák XV. találkozója

2010. július 08., címkék: miskolc-avas, Hírek, kárpát-medencei református középiskolák találkozója

Július 7-én szerdán a Miskolc-avasi református templomban tartott istentisztelettel kezdetét vette a Kárpát-medencei református középiskolák XV. találkozója.

Kárpát-medencei református középiskolák XV. találkozója

2010. július 03., címkék: Hírek, kárpát-medencei református középiskolák találkozója

Július 7–10. között 15. alkalommal találkoznak, ezúttal Miskolcon, a Lévay József Református Gimnázium és Diákotthonban a Kárpát-medencei református középiskolák küldöttei.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.