Megjelent az Igazság és Élet legújabb száma

2019. szeptember 24., címkék: igazság és élet

Megjelent az Igazság és Élet 2019/4 száma, amely október, november, december hónapokra, Szentháromságot követő 16. vasárnaptól óévig tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, gyermek-istentiszteletekhez – ez utóbbinál online formátumban bővebben is –, adventi ifjúsági bibliaórához.

Megjelent az Igazság és Élet 2016. évi harmadik száma

2016. július 04., címkék: igazság és élet, lapajánló

A folyóirat mostani száma július-augusztus-szeptember hónapokra tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz.

Megjelent az Igazság és Élet idei első száma

2016. január 04., címkék: lapajánló, igazság és élet

Megjelent az Igazság és Élet 2016/1 száma, amely január, február és március hónapokra (újévtől húsvét 2. napjával bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz.

Megjelent az Igazság és Élet

2015. október 03., címkék: lapajánló, igazság és élet

A 2015/4-es szám október-november-december hónapokra (Szentháromság u. 18. vasárnaptól kezdődően Óévvel bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz.

Megjelent az Igazság és Élet idei harmadik száma

2015. június 22., címkék: igazság és élet, lapajánló

Megjelent az Igazság és Élet 2015/3 száma, amely július-augusztus-szeptember hónapokra (Szentháromság u. 5. vasárnaptól kezdődően Szentháromság u. 17. vasárnapjával bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz.

Megjelent az Igazság és Élet új száma

2015. március 27., címkék: igazság és élet

Megjelent az Igazság és Élet 2015/2 száma április-május-június hónapokra.

Megjelent az Igazság és Élet 2015. évi első száma

2014. december 29., címkék: lapajánló, igazság és élet

Megjelent az Igazság és Élet 2015/1. száma, amely január, február és március hónapokra (Újévvel kezdődően Böjt 6. vasárnapjával bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz.

Megjelent az Igazság és Élet

2014. június 24., címkék: igazság és élet, lapajánló

Megjelent az Igazság és Élet 2014/3. száma, amely július, augusztus és szeptember hónapokra (a Szentháromság utáni 3. vasárnappal kezdődően a 15. vasárnapig bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz.

Megjelent az Igazság és Élet idei második száma

2014. április 01., címkék: igazság és élet, lapajánló

Megjelent az Igazság és Élet 2014/2. száma, amely április-május-június hónapokra (Böjt 5. vasárnapjával kezdődően Szentháromság utáni 2. vasárnapig) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, illetve ifjúsági bibliaórákhoz ad gazdag segédanyagot.

Megjelent az Igazság és Élet

2013. december 23., címkék: lapszemle, igazság és élet

A jövő évi első szám újévtől böjt negyedik vasárnapjáig tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat és egyébb hasznos lelkipásztori segédanyagot.

Megjelent az Igazság és Élet 2013/2. száma

2013. április 09., címkék: egyházi sajtó, igazság és élet

A kötet április, május és június hónapokra (Húsvét utáni vasárnaptól a Szentháromság ünnepe utáni 5. vasárnapig) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, illetve gyermek nyári táborokhoz, pünkösdi ifjúsági istentisztelethez ad gazdag segédanyagot.

Megjelent az Igazság és Élet legújabb száma

2011. december 20., címkék: egyházi sajtó, igazság és élet, 2012

Az Igazság és Élet 2012/1. száma, január-február-március hónapokra (Újévtől kezdve Böjt 5., Judika vasárnapjával bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat vasárnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, ifjúsági bibliaórákhoz.

Igazság és Élet - ajánló

2011. szeptember 23., címkék: igazság és élet, lapszemle

Megjelent az Igazság és Élet 2011/4. száma, amely többek között október-november-december hónapokra tartalmaz igetanulmányokat, segítséget nyújt az adventi-szentestei ifjúsági istentisztelethez és gyermek-istentiszteletekhez a Tízparancsolat témájában.

Megjelent az Igazság és Élet 2011/3. száma

2011. július 06., címkék: 2011, igazság és élet, folyóirat

A lap a nyári hónapokra tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, valamint segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, illetve a tanévnyitó istentisztelethez, ifjúsági bibliaórához ad gazdag segédanyagot.  

Igehirdetési vázlatok a a Református Továbbképző Intézet honlapján

2011. február 09., címkék: bibliaolvasó kalauz, igazság és élet, református továbbképző intézet

A Bibliaolvasó kalauz napi igeszakaszaihoz exegetikai előkészítések és igehirdetés vázlatok olvashatók a Református Továbbképző Intézet honlapján az „Igazság és Élet” folyóirat előfizetői számára.

Megjelent az Igazság és Élet legújabb száma

2010. december 20., címkék: igazság és élet, egyházi sajtó, Hírek

Az Igazság és Élet január-február-március hónapokra tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat vasárnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt az újévi, böjti ifjúsági bibliaórákhoz, tematikus hittanórákhoz.

Megjelent az Igazság és Élet legújabb száma

2010. szeptember 27., címkék: egyházi sajtó, igazság és élet, Hírek

Megjelent az Igazság és Élet 2010/4. száma, amely októbertől decemberig tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat.

Megjelent az Igazság és Élet legújabb száma

2010. június 22., címkék: istentisztelet, igazság és élet, Hírek

A kiadvány július-augusztus-szeptember hónapokra tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat vasárnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt kazuális szolgálatokhoz, nyári ifjúsági munkához és a tanévnyitó  istentisztelethez.

Igazság és Élet

2010. március 19., címkék: igazság és élet, Hírek

Megjelent az Igazság és Élet 2010/2. száma, amely április–május–június hónapokra tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat vasárnapi és ünnepnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt kazuális szolgálatokhoz, gyermek- illetve ifjúsági nyári táborozáshoz.

Megjelent az Igazság és Élet legújabb száma

2010. január 07., címkék: igazság és élet, negyedévi lap, Hírek

Megjelent az Igazság és Élet 2010/1. száma, amely január-február-március hónapokra, Karácsony utáni második vasárnaptól Virágvasárnapig tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat vasárnapi és ünnepnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt szolgálatokhoz és az ifjúsági munkához.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.