Tájékoztató a 2017-es EMMI-pályázatok benyújtásáról

2016. november 26., címkék: emberi erőforrások minisztériuma (emmi)

Közzétette szokásos, egyházaknak szóló pályázatait az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI). Az egyházi épített örökség védelmét és egyéb beruházásokat segítő támogatás elnyeréséhez ezúttal is szükséges a Zsinat Elnökségének ajánlása.

Együttműködés az üldözött keresztényekért

2016. november 17., címkék: keresztényüldözés, emmi, emberi erőforrások minisztériuma (emmi)

A magyarországi egyházak segítségét kéri munkájához az üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkárság - közölte az emberi erőforrások minisztere a mai egyházi vezetőkkel folytatott megbeszélés után.

Tájékoztató az egyházi célú EMMI-pályázatok igénylésének módjáról

2015. október 05., címkék: emberi erőforrások minisztériuma (emmi), egyházi célú pályázat

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága idén is pályázatot írt ki egyházi célok, elsősorban egyházi közösségi célú programok és beruházások (KCP-16), valamint az egyházi épített örökség védelmének (EOR-16) támogatására.

Az épített örökséget és a közösségépítést támogatja az állam

2015. május 15., címkék: emberi erőforrások minisztériuma (emmi)

Megszülettek a 2015. évre vonatkozó egyházi célú egyedi támogatások eredményei.

Melegedőhelyekre gyűjtenek Kárpátalján

2014. október 09., címkék: emberi erőforrások minisztériuma (emmi), ukrajna, kárpátalja, bölcskei gusztáv

Két hónapos szénszünet köszönthet be a télen Kárpátalján. Az orosz-ukrán háború miatt szorult helyzetbe került régió lakosságán közös akcióval igyekeznek segíteni a magyarországi segélyszervezetek – hangzott el az Emberi Erőforrások Minisztériumában tartott sajtótájékoztatón október 8-án Budapesten.

Tájékoztató az EMMI egyházi pályázatainak ügymenetéről

2013. október 19., címkék: állam-egyház kapcsolatok, emberi erőforrások minisztériuma (emmi), pályázat, Pályázat, egyházfinanszírozás

A minisztérium október 15-én tette közzé a közösségi célú programokat és beruházásokat, illetve az épített örökség védelmét támogató pályázatait.

EMMI pályázatok egyházi célokra

2013. január 24., címkék: pályázat, Pályázat, emberi erőforrások minisztériuma (emmi)

Egyházak közösségi célú programok, valamint az egyházi épített örökség védelmének támogásáért lehet pályázni az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságánál.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.