Képzések, pedagógus továbbképzések a DRHE-n

2014. január 09., címkék: felvételi, drhe, debreceni teológia

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Felnőttképzési Központja a következő képzéseket, pedagógus továbbképzéseket hirdeti meg 2014. februári kezdéssel.

Pótfelvételi a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen

2013. július 30., címkék: felvételi, debreceni teológia

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem pótfelvételit hirdet állami ösztöndíjas és önköltséges képzésekre.

Díszdoktoravatás a debreceni teológián

2010. október 27., címkék: Gyülekezeti hírek, európai protestáns egyházak közössége (geke/cpce), thomas wipf, Hírek, debreceni teológia

Az Európai Protestáns Egyházak Közösségének elnöke és a Svájci Református Egyházszövetség elnöke, Thomas Wipf díszdoktoravatását november 4-én tartják.

Felvételi ponthatárok

2010. július 23., címkék: református felsőoktatás, református oktatás, Hírek, debreceni teológia

Meghúzták az idei ponthatárokat, csaknem 140 ezer felvételiző várta július 22-én este vajon felvételt nyert-e a jelentkezési lapján megjelölt intézmények valamelyikébe. Az összes felsőoktatásba jelentkező több mint kétharmada, azaz 97 706-an felvételt nyertek valamilyen szeptemberben induló képzésre - olvasható a felvi.hu honlapon.

Mindenki lehet a maga módján angyal – Kolozsvári teológusok a Sámuel Alapítványnál

2010. március 22., címkék: kolozsvár, sámuel alapítvány, Határon túl, debreceni teológia, kárpátaljai egyházkerület, adománygyűjtés

Hat fős delegáció érkezett március elején a Sámuel Alapítványhoz. A csoport főként a kolozsvári teológia hallgatóiból állt, akik azért érkeztek Kárpátaljára, hogy az erdélyi testvérek meleg köszöntése mellett egy több mint negyedévig tartó szorgalmas munka gyümölcsét átnyújtsák: személyre szóló ajándékcsomagokat a gyermekotthonok kicsiny lakóinak.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.