Üldözött iraki keresztényekért indítanak adománygyűjtést

2017. június 14., címkék: irak, keresztyénüldözés, adománygyűjtés, ökumenikus segélyszervezet, Irak

Összefogást hirdet az Ökumenikus Segélyszervezet az iraki üldözött keresztényeket támogató segélyprogramjára. Az adományokból a Moszultól 13 kilométerre északra fekvő Bahzani településre visszatelepülő családok otthonait fogják újjáépíteni.

Értékalapú szociálpolitikára kell helyezni a hangsúlyt a segélyezésben is

2014. június 02., címkék: ökumenikus segélyszervezet, bölcskei gusztáv

Május 28-án tartotta évi rendes közgyűlését az Ökumenikus Segélyszervezet. A Budapest-soroksári szociális és fejlesztési központban tartott rendezvényen részt vettek az Ökumenikus Segélyszervezetet alapító egyházainak vezetői, pártoló tagjai, a szervezet vezetői illetve munkatársai.

Ne csak a baj legyen velük

2013. március 28., címkék: ökumenikus segélyszervezet, nyílt nap, bölcskei gusztáv

Kőbányán nyitotta meg második, álláskeresőket támogató központját az Ökumenikus Segélyszervezet. Széleskörű tanácsadást, személyiségfejlesztő tréningeket és munkaerő-piaci képzést is kínál a több hónapos felkészítő program, derült ki az központ március 27-i nyílt napján.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.