A REV gyakornoki programot hirdet

2017. augusztus 29., kedd

A Református Egyházak Világközössége (REV) 2018. január 1-től egy évre keres gyakornokot hannoveri irodájába. A jelentkezési határidő október 15-én jár le.

A REV magasan képzett, 30 év alatti fiatalok jelentkezését várja, akik 2018 januárjától egy évig dolgoznának a nemzetközi szervezetben. A munkavégzés helye a szervezet hannoveri központja.

Az állásra angolul beszélő, ökumenikus kapcsolatokban jártas fiatal egyháztagok, egyetemi hallgatók vagy akár lelkészek jelentkezését várják. A gyakornok a REV valamennyi programjában együttműködik a szervezettel, beleértve a kommunikációt, a gazdasági igazságosságot, az egyházi közösséget, ökumenikus kapcsolatokat, missziót és teológiát.

A gyakornok teljes ellátásban és szerény ösztöndíjban részesül. A pályázat elengedhetetlen feltétele a küldő egyház támogatása. A Zsinati Külügyi és Ökumenikus Bizottsága dönt arról, hogy mely pályázókat támogatja.

Az egyházi támogatásra október 6-ig lehet pályázni a Külügyi Iroda e-mail címén, a gyakornoki program kitöltött jelentkezési lapjával és motivációs levéllel: oikumene@reformatus.hu.
Jelentkezési határidő: 2017. október 15.

További információ és a jelentkezési lap a szervezet honlapján érhető el.

Külügyi Iroda

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió