Szponzorokat keresünk a Csillagpont finanszírozásához

 

Ha ismersz olyan céget vagy vállalkozót, aki szívesen támogatná az idei Csillagpontot - pénzzel vagy eszközökkel-, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

A Csillagpont szervezése, lebonyolítása igen komoly anyagi és emberi erőforrásokat igényel. A találkozó megvalósulását közel 500 fiatal önkéntes segíti, de számos eszközt és szolgáltatást nem lehet egyházi keretek között előteremteni.

 

A református egyház eddig is igen jelentős összeggel, a teljes költségvetési keret majdnem 50%-val tette lehetővé a találkozó létrejöttét. A fennmaradó összeget a résztvevők befizetései mellett önzetlen támogatók pénzbeli hozzájárulással vagy eszközeik ingyenes felajánlásával biztosították. Ha ismersz olyan céget vagy vállalkozót, aki szívesen támogatná az idei Csillagpontot (pénzzel vagy eszközökkel), akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi email címen:  csillagpoint@zsinatiiroda.hu

 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.