Jótékonysági koncert a tehetséges fiatalokért

2019. november 28., csütörtök, Budapest

Rákász Gergely koncertorgonista jótékonysági koncertet ad november 28-án, csütörtökön a Budapesti Operettszínházban. A belépőjegyek árából befolyt összeggel a Magyar Református Szeretetszolgálat Nyilas Misi Ösztöndíjprogramját támogathatjuk.

November 28-án, csütörtökön 18:30-tól Rákász Gergely a Budapesti Operettszínházban „Karácsonyi történetek" címen ad jótékonysági koncertet a Magyar Református Szeretetszolgálat Nyilas Misi Ösztöndíjprogramjának javára. Műsorában elmélyülhetünk Bach bensőséges rendjével, Händel és Berlioz feltölt bennünket energiával, majd antik Istenek vendéglátását élvezhetjük Holst, A Bolygók szvitjében.

A Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány idén is meghirdette Nyilas Misi Ösztöndíjprogramját, melynek keretében ötven tehetséges fiatal száz-százezer forintos támogatásban részesül. A program célja, hogy a sportban, zene- vagy táncművészetben, vagy akár bölcsészet- vagy természettudományban kiemelkedően teljesítő, de nehéz anyagi körülmények között élő diákok előrejutását segítse.

Rákász Gergely koncertorgonista 15 évesen, az ország legfiatalabb koncertorgonistájaként adta első hangversenyét, így saját bőrén is megtapasztalhatta, hogy milyen akadályok nehezítik egy ifjú tehetség érvényesülését. 2005-ig az Egyesült Államokban tanult és koncertezett, azóta már több mint 1500 hangversenyt adott Magyarország, Európa és Amerika nagyvárosaiban. Tagja a Nyilas Misi Ösztöndíjprogram szakmai zsűrijének, 2018-ban Debrecenben nagysikerű jótékonysági koncertet adott a program támogatásáért a Református Nagytemplomban, valamint idén nyáron az elmúlt tanév ösztöndíjasai számára tartott motivációs előadást a Nyilas Misi Táborban.

A koncertre belépőjegyek vásárolhatóak online a www.jegy.hu oldalon keresztül. 

jobbadni.hu

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió