Isten arca hívószó

2018. július 28., címkék: művészetek völgye

Teremtettségünkben sokfélék vagyunk, de egy lélek által vezetettek. Ennek megélése ajándék – vallja Szabóné László Lilla, a Művészetek völgye Református udvarában szolgálók koordinátora. A taliándörögdi templomkert kapuján belépve érintődtünk és érintettünk, keretbe illesztettük saját történetünket és végigjártuk az Istenhez vezető út igefonalát.

Nem verik ki a biztosítékot

2017. augusztus 17., címkék: taliándörögd, művészetek völgye, pápa

Szerethetően, sablonok nélkül mutatkozott be a pápai gyülekezet a művészetek völgye közönségének július utolsó hetében. A taliándörögdi református templom udvarára az igék mellé a szívüket is kitették a pápaiak.

Reformátusok a Művészetek Völgyében

2016. augusztus 02., címkék: művészetek völgye

Mitől boldog az ember? Mi a boldogság? Hogyan lehetünk boldogok? Az idei Művészetek Völgyében a református udvar a boldogság mélységeit kutatta.

Emberarcú közösség

2015. augusztus 04., címkék: művészetek völgye

"Megpihenni, sírni, nevetni, imádkozni, hallgatni, meghallgatni – apró mozzanatok egy templomkert időszakos életéből. Talán csak egy-egy embernek jelentőségteljesek, de ők újra felkeresik a helyet, amit sokan csak a nyugalom szigetének hívnak. Egy templom, egy kert, egy ház – egyház; az egyik legnagyobb világi fesztiválon." – a Parókia Portál riportja a taliándörögdi Református Udvarról.

Istent keresem

2 Móz 9

„De amikor a fáraó látta, hogy megszűnt az eső, a jég és a mennydörgés, visszaesett vétkébe, és konok maradt a szíve…" tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink