Ízesítsd meg mások életét!

2018. június 15., címkék: ifi, 72 óra kompromisszum nélkül

Egyházunk tizenegyedik alkalommal támogatja a 72 óra kompromisszum nélkül ifjúsági akciót, ami arra buzdítja a magyar fiatalokat, hogy tegyenek közösen másokért, segítsenek ott, ahol igazán szükség van rájuk. Az október 11-14. közötti programra az ország bármely pontjáról várják az önkénteseket, augusztus végéig még szervezőnek is lehet jelentkezni.

„Adj azoknak, akiknek nincs!”

2017. szeptember 30., címkék: kelemen kabátban, 72 óra, önkéntesség, 72 óra kompromisszum nélkül

„Számomra az önkéntesség azt jelenti, hogy többletet adunk az energiánkból és javainkból, annak, aki ezekben hiányt szenved" – vélekedik Horváth Boldizsár. A 72 óra kompromisszum nélkül önkéntes akciót tizedik alkalommal szervezi meg a református, az evangélikus és a katolikus egyház. A jubileumi esemény egyik fővédnöke a Kelemen Kabátban együttes énekese, akivel az önkéntességről és a programról beszélgettünk.

Több vagy, ha adsz!

2017. szeptember 06., címkék: önkéntesség, ifi, 72 óra kompromisszum nélkül

„Mutasd meg, hogy mi fiatalok – mint a jövő döntéshozói – jobbá tudjuk tenni a világot" – már lehet jelentkezni a 72 óra kompromisszum nélkül elnevezésű ökumenikus ifjúsági önkéntes akcióra, melynek idei fővédnökei a júliusi Csillagpont fellépői közül kerültek ki. A szervezők filmpályázatot írtak ki az önkéntesség fontosságának megmutatására.

Nyolcezer fiatal vett részt az idei 72 órán

2016. október 09., címkék: ifi, 72 óra, 72 óra kompromisszum nélkül, bogárdi szabó istván

„Emberek találkoznak a segítésben, s ezek az élet felejthetetlen pillanatai" – így foglalta össze a 72 óra kompromisszum nélkül lényegét Bogárdi Szabó István református püspök. Kilencedik alkalommal szervezte meg közös, fiatalokat megszólító három napos önkéntes akcióját a katolikus, az evangélikus és a református egyház.

Helyi koordinátori lehetőség a 72 óra szervezői csapatában

2016. február 26., címkék: koordinátor, 72 óra kompromisszum nélkül, 72 óra, ifi

Kevesebb, mint két hét áll rendelkezésre ahhoz, hogy az érdeklődők megpályázzák a helyi koordinátori pozíciókat, melyeket a 72 óra kompromisszum nélküli akció szervezeti csapata hirdetett meg.

Három nap a szebb holnapért

2015. október 12., címkék: ifi, 72 óra, 72 óra kompromisszum nélkül, interjú

Október 8-11. között rendezték meg az idei 72 óra kompromisszum nélkül önkéntes akciót, mely során a résztvevők különböző szociális, ökológiai és fejlesztési projektekben segédkezhetnek, sok rászorulót is támogatva. Az önkéntesség fontosságáról és az akció céljairól beszélgettünk Darvas Márton főkoordinátorral.

Legyél te is 72-órás koordinátor

2015. február 20., címkék: 72 óra kompromisszum nélkül, 72 óra, ifi

Helyi koordinátorokat keresnek a 72 óra kompromisszum nélkül elnevezésű országos ifjúsági önkéntes akcióhoz.

Elkezdődött a 72 óra kompromisszum nélkül

2014. október 10., címkék: 72 óra kompromisszum nélkül

Csütörtök este nagyszerű hangulatú nyitórendezvénnyel elindult a 72 óra kompromisszum nélkül ökumenikus ifjúsági akció. Sajtóközlemény.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.