További önkénteseket keresnek a Csillagpontra

2015. február 11., szerda

Január 31-én stábülés keretében folytatta munkáját a Csillagpont szervezőgárdája. Az egész napos egyeztetésen szó esett többek között arról, hogy a finanszírozási nehézségek ellenére mindenképpen lesz Csillagpont, és hogy elsősorban a fiatalok megszólítására koncentrál majd a találkozó. A 29 munkacsoportban dolgozó szervezői stábban még nagy szükség van segítő fiatalokra, például Rád, ezért szeretettel ajánljuk figyelmedbe az alábbi önkéntes lehetőségeket:

1.      Kiscsoportvezetői feladatra keresünk önkénteseket

Szeretnél részt venni egy pezsgő hangulatú és Krisztus-központú ifjúsági találkozó szervezésében, lebonyolításában? Érzel magadban elhívást, hogy a Csillagpont négy napján, 8-15 fő vezetőjeként beszélgetéseket vezess a találkozó előadásairól? Rendelkezel kiscsoportvezetői gyakorlattal a Csillagponton kívül? Akkor várjuk jelentkezésedet a kiscsoportvezetők közé.

Jelentkezés meghosszabbított határidővel: 

Magyarországi önkénteseknek 2015. február 26., 10 óra. A jelentkezés linkje: http://goo.gl/forms/A4PgQKRDDw

Határon túli önkénteseknek 2015. február 26., 10 óra. A jelentkezés linkje: http://goo.gl/forms/lp3BiUsrsc

 

2.      Lelkigondozói feladatra keresünk önkénteseket

Ha képzettséged van a lelkigondozás területén, és szabadidődben szolgálatként is szívesen vállalkozol rá, sőt, még a Csillagpontra is szabaddá tudod tenni magad 2015. július 18-25. között, akkor ebben a csapatban a helyed! Elsősorban a „mozgó lelkigondozók” csapatába várunk jelentkezőket. A „mozgó lelkigondozó” a Csillagpont idején egyedi megkülönböztetett pólóban napi 2 x 3 órában a találkozó területén mozog, megszólítja az egyedül csellengőket, beszélgetést kezdeményez velük, illetve beszélget azokkal, akik őt szólítják meg. A „szaklelkigondozók” körébe azok jelentkezését várjuk, akik végzettségük mellett komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek akár a lelkigondozás, akár a pszichológia terén.

Jelentkezési határidő: 2015. február 25.

Bővebb információ és jelentkezés a következő linken: http://goo.gl/forms/IM899xSF4t 

 

3.      Rendezői feladatra keresünk önkénteseket

Szeretettel várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen látnak el rendezői szolgálatot a Csillagponton. Rendezői feladatok: helyszínek berendezése és felügyelete, résztvevők irányítása, résztvevők útbaigazítása, vendégek kísérése, rendrakás és takarítás segítése, programsátrak építése, bejáratok felügyelete.

Jelentkezés meghosszabbított határidővel: 2015. február 25.

Bővebb információ és jelentkezés a következő linken: http://goo.gl/forms/OdKaSi5lqX

 

 

4.      Regisztrációs feladatra keresünk önkénteseket

Szeretnél minden egyes Csillagpontossal személyesen találkozni? Szeretsz mosolyogni és szereted, ha visszamosolyognak rád? Van kedved mindehhez egy vidám csapatban, ezzel hozzájárulva a találkozó sikeréhez?

Szeretettel várjuk olyan 18 évesnél idősebb fiatalok jelentkezését, akik szívesen látnának el regisztrációs szolgálatot a Csillagponton. A regisztrációs munka az érkező résztvevők fogadását, számítógépes rendszerben való rögzítését, szükség szerint útbaigazítását, felvilágosítását jelenti.

Jelentkezés meghosszabbított határidővel: 2015. február 25.

Bővebb információ és jelentkezés a következő linken: http://goo.gl/forms/iSGK8faA5F

 

5.      Infópultos feladatra keresünk önkénteseket

Az Információs sátorban szolgáló önkéntesek feladatai: a résztvevők helyszíni tájékoztatása, programok és az esetlegesen felmerülő programváltozások ismertetése, hirdetések, a kísérőprogramokra történő jelentkezések kezelése.

Jelentkezés meghosszabbított határidővel: 2015. február 25.

Bővebb információ és jelentkezés a következő linken: http://goo.gl/forms/GDHrWuMDda

 

6.      Étkeztetés munkacsoportba keresünk önkénteseket

Szeretettel várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen segítenének az étkeztetés körüli feladatokban a Csillagpont ideje alatt. Az alábbi területeken várunk segítőket: étkeztetési helyszínek berendezése és felügyelete, étkezés alatt a résztvevők irányítása, útbaigazítása, vendégek kísérése, rendrakás és takarítás segítése, az étkeztetésre érkezők beengedése turnusokra bontva, étkezési jogosultság ellenőrzése.

Jelentkezés meghosszabbított határidővel: 2015. február 25.

Bővebb információ és jelentkezés a következő linken: http://goo.gl/forms/BGPZF2IHUJ

 

7.      Sportprogram csoportághoz keresünk tagokat

Szeretettel várjuk sportolók és sportbarátok jelentkezését, akik szívesen segítenének a Csillagpont sportprogramjainak megtervezésében, megszervezésében majd lebonyolításában a helyszínen. Szükséges kompetenciák: sportszeretet és -ismeret, kreativitás, szervezőkészség, ötletgazdagság, csapatmunkára való képesség.

Jelentkezési határidő: 2015. február 25.

Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet, fényképes önéletrajz beküldésével: csillagpont(kukac)reformatus.hu

 

8.      Szállás csoportághoz keresünk önkénteseket

Nagy szeretettel várunk téged is a szállás munkacsoportba! A mi feladatunk lesz, hogy a résztvevők (fedett) szállásával kapcsolatos minden előzetes és helyszíni feladatot ellássunk. A feladataink elég szerteágazóak lesznek, íme néhány tulajdonság, amivel jó, ha rendelkezel: megbízhatóság, udvariasság, felhasználói szintű számítógépkezelés (Word, Excel). Emellett nem jelentkezési feltétel, de örülünk, ha tudsz valamilyen idegen nyelven, jó a tájékozódási képességed, jártas vagy az etikettben és protokollban.

Jelentkezési határidő: 2015. február 25.

Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet, fényképes önéletrajz beküldésével: csaba_nagy89(kukac)yahoo.com

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.