Sárospataki nyílt nap – nem csak érettségizőknek!

2010. január 27., szerda

altHova adjam be a jelentkezési lapot? Melyik iskola a legmegfelelőbb számomra? A napokban sok fiatal szembesül ezzel a kérdéssel, hiszen február 15-ig el kell dönteni, ki melyik felsőoktatási intézményben tanul tovább. Akik viszont úgy érzik, hogy élethivatásul a lelkészi vagy hitoktatói szolgálatot választanák és érdeklődnek a teológián folyó oktatás iránt, látogassanak el a Sárospataki Református Teológiai Akadémia nyílt napjára, amely február 4-én, csütörtökön 10 órától kezdődik.

A nyílt nap programja istentisztelettel kezdődik, majd a fiatalok tájékoztatást kapnak a teológiai életéről és a felvételi eljárásról. Az érdeklődőknek a szeretetvendégéségen lehetőségük lesz beszélgetni az oktatókkal és a hallgatókkal is. Aki pedig szeptembertől szeretne majd kollégista lenni, az az internátusok életébe is bepillantást nyerhet.
Mindenkit szeretettel hív és vár a Szenátus és a diákgyülekezet!

A részletekről érdeklődni lehet a Rektori Hivatal 47/312-947-es telefonszámán, vagy a Sárospataki Református Teológiai Akadémia honlapján: http://www.srta.hu/?lap=288

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.