Püspöki szolgálatok az ünnepek alatt

2016. december 22., csütörtök

A Magyarországi Református Egyház négy egyházkerülete lelkészi vezetőinek szolgálati alkalmai karácsonykor és újév napján.

Bogárdi Szabó István, a Zsinat lelkészi elnöke, a dunamelléki egyházkerület püspöke december 25-én 8 órakor és 10 órakor a budahegyvidéki református gyülekezetben szolgál igehirdetéssel.

Steinbach József, a dunántúli egyházkerület püspöke december 24-én 15 órától Balatonfűzfőn és 16 órától Balatonalmádiban tart istentiszteletet. Karácsony első napján, december 25-én 9 órától Balatonfűzfőn, 10.30-kor Balatonalmádiban szolgál igehirdetéssel.

Csomós József, a tiszáninneni egyházkerület püspöke december 24-én szolgál a gönci egyházközségben.

Fekete Károly, a Zsinat lelkészi alelnöke, a tiszántúli egyházkerület püspöke december 24-én 16 órától hirdet igét a debreceni református Nagytemplomban.

Újévi szolgálatok

Bogárdi Szabó István január 1-én 10 órakor a budahegyvidéki egyházközségben szolgál igehirdetéssel.

Fekete Károly január 1-jén 10 órától a debreceni református Nagytemplomban, 11 órától pedig a Debrecen Kistemplomi-Ispotályi Református Egyházközségben hirdet igét az újévi istentiszteleten.

Kommunikációs Szolgálat

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.