Megváltoztatható az ember? – bibliai sorozat Szarvason

2010. szeptember 15., szerda

altA református templomban minden hétköznap délután a bibliai példán keresztül arról lesz szó, hogy hogyan változott meg Péter Jézus mellett.

„Segítséget szeretnénk nyújtani az emberek számára” – mondta Pentaller Attila. A szarvasi lelkipásztor szerint többek között azoknak lehetnek hasznosak a délutánok, „akik saját korlátaik között szenvednek és a régi beidegződések ellen küzdenek”.

Szeptember 27-étől, hétfőtől szombatig, délután öt órától, vasárnap pedig fél 11-től Cseri Kálmán, a budapesti Pasaréti Református Egyházközség lelkipásztora szolgál. Október másodikán, szombaton Álom vagy valóság címmel színdarabot ad elő a pasaréti ifjúság.

Élőben közvetíti az alkalmakat az Európa Rádió (Miskolc és régiója: FM 90.4 MHz, Mezőkövesd és régiója: FM 102.1 MHz, Nyíregyháza és régiója: FM 100,5 MHz, Kisújszállás és régiója: FM 103.2 MHz, Záhony és régiója: 90.4 MHz), a Szarvasi Kábeltelevízió és a www.reformatus.szarvas.hu.

Forrás: ttre.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.