Megjelent az Igazság és Élet új száma

2015. március 27., péntek

Megjelent az Igazság és Élet 2015/2 száma április-május-június hónapokra.

Megjelent az Igazság és Élet 2015/2 száma, amely április-május-június hónapokra (Nagycsütörtöktől kezdődően Szentháromság u. 4 vasárnapjával bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz.

A kitekintés rovatban Dézsi Csaba tanulmányát olvashatjuk a húsvéti igehirdetés teológiai hátteréről és aktualitásáról. A könyvajánlóban pedig Zsengellér József: „A kánon többszólamúsága" című könyvéről találhatunk recenziót.

Megrendelhető folyamatosan nyomatatott és online változatban (a korábbi számok is) a Tiszántúli Református Lelkésztovábbképző Intézet címén (4026 Debrecen, Kálvin tér 16), a tovabbk@drk.hu e-mail címen, vagy telefonon +36-52/518-666. Az aktuális szám megvásárolható továbbá januártól a Kálvin Kiadónál valamint a Debreceni Református Könyvesboltban.

ttre.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.