Megjelent az Igazság és Élet 2015. évi első száma

2014. december 29., hétfő

Megjelent az Igazság és Élet 2015/1. száma, amely január, február és március hónapokra (Újévvel kezdődően Böjt 6. vasárnapjával bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz.

A kitekintés rovatban Szabó Lajos tanulmányát olvashatjuk a politikai/etikai igehirdetés mai relevanciájáról, valamint egy aktuális kutatás eredményét a konfirmációról. A könyvajánlóban pedig Szabó Lajos (szerk.): „Teológiai és kultúra" című tanulmánykötetéről találhatunk recenziót.

Folyamatosan megrendelhető nyomatatott és online változatban (a korábbi számok is) a Tiszántúli Református Lelkésztovábbképző Intézet címén (4026 Debrecen, Kálvin tér 16), a tovabbk@drk.hu e-mail címen, vagy telefonon +36-52/518-556. Továbbá az aktuális szám januártól megvásárolható a Kálvin Kiadónál valamint a Debreceni Református Könyvesboltban.

Forrás: ttre.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.