Megjelent az Igazság és Élet 2013/2. száma

2013. április 09., kedd

A kötet április, május és június hónapokra (Húsvét utáni vasárnaptól a Szentháromság ünnepe utáni 5. vasárnapig) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, illetve gyermek nyári táborokhoz, pünkösdi ifjúsági istentisztelethez ad gazdag segédanyagot.

A kitekintés rovatban szakmai értékelés olvasható az Igazság és Élet eddig megjelent évfolyamairól, számairól, valamint egy könyvismertetés a gyülekezetépítés tárgykörében. Az online-változatban a bibliaolvasó kalauz által ajánlott igeszakaszok feldolgozásához kap szakmai segítséget az olvasó minden vasárnapra, illetve ünnepi istentisztelethez.

A folyóirat megrendelhető folyamatosan nyomtatott és online változatban (a korábbi számok is) a Tiszántúli Református Lelkésztovábbképző Intézet címén (4026 Debrecen, Kálvin tér 16), a tovabbk@drk.hu e-mail címen, vagy faxon: +36-52/516-826, illetve telefonon +36-52/516-826. Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál, valamint a Debreceni Református Könyvesboltban.

Forrás: ttre.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.