Megjelent az Igazság és Élet legújabb száma

2010. június 22., kedd

altA kiadvány július-augusztus-szeptember hónapokra tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat vasárnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt kazuális szolgálatokhoz, nyári ifjúsági munkához és a tanévnyitó  istentisztelethez.

Megjelent az Igazság és Élet 2010/3. száma, amely július-augusztus-szeptember hónapokra (Szentháromság után 5-től a 17. vasárnapig) tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat vasárnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt kazuális szolgálatokhoz, nyári ifjúsági munkához és a szeptemberi tanévnyitó (családi) istentisztelethez.

A kitekintés rovatban a könyvismertetéseken túl a lelkésztovábbképzés elvi és gyakorlati tapasztalatiról valamint új zsinati szabályozásáról olvashatunk.
Megrendelhető a Továbbképző Intézet címén (4026 Debrecen, Kálvin tér 16), a tovabbk@drk.hu  e-mail címen, vagy faxon: +36-52/516-826. Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál valamint a Debreceni Református Könyvesboltban.
Bővebb információ és megrendelés: www.drhe.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.