Megjelent a Magyar Református Nevelés legújabb száma

2010. augusztus 31., kedd

Fiatalok az egyházban... Vannak?! Legyenek! De hogyan vannak jelen? Kik ők és hogyan szólíthatók meg? Ezekre a kérdésekre keresik a választ a Magyar Református Nevelés legújabb számának szerzői.

altFiatalok az egyházban... Vannak?! Legyenek! De hogyan vannak jelen? Kik ők és hogyan szólíthatók meg? Mit tehet a pedagógus, a lelkész, a katechéta (vallástanár vagy hit- és erkölcstanoktató), az ifjúsági vezető, ha kapcsolatba kerül kamaszokkal, ifjakkal gyülekezeten kívül és belül? Ezekre a kérdésekre keresik a választ a Magyar Református Nevelés legújabb számának szerzői.

A Magyarországi Református Egyház Ifjúsági Irodája, profiljába beleillő módon a 2010. évre a konfirmációs korosztályról (13-15 évesek) szóló, többnapos szakmai műhelyt készített elő (Konfi+ konferencia), ahol elméleti és gyakorlati szakemberektől, valamint egymástól való tanulásra nyílt lehetőség.

A Magyar Református Nevelés e tematikus kiadványa a Konfi+ konferencián elhangzó néhány téma háttéranyagait gyűjtötte össze.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.