Március 27-én FIRESZ-FIX ifjúsági nap Kőrösön

2010. március 24., szerda

A Fiatal Reformátusok Szövetsége kelet- és közép-szlovákiai része, a Firesz-Fix FelemelŐ címmel ifjúsági napot szervez Kőrösön március 27-én a helyi kultúrházban. A délelőtt 10 órakor kezdődő találkozóra elsősorban Kassa és Rozsnyó vonzáskörzetéből várják a fiatalokat 13 éves kortól.

 

A FelemelŐ ifjúsági nap kezdő áhítatára, amelyet Mudi Róbert berzétei lelkipásztor tart, a református templomban kerül sor. Az ismerkedős játék és az énektanulás után a nap üzenetét André János lelkipásztor tolmácsolja a fiataloknak, amelyet a csoportos beszélgetés alkalmával még bővebben kifejtenek a résztvevők. Ezen kívül játékok, zene és beszélgetés is váltja egymást.

A találkozóra a Firesz buszt indít  Alsólánc – Buzita – Reste – Komaróc – Nagyida – Kassa – Görgő – Almás – Rozsnyó – Berzéte – Kőrös útvonalon.

A FelemelŐ ifjúsági nappal kapcsolatban bővebb információ:

Hangácsi Krisztina FIRESZ segédlelkész: +421 915 436652
Kása Gergely alelnök: +421 915 962829 (busz ügyben)
Honlap: http://firesz.sk/programok/fix/2010-03-27/felemelo-ifidelutan

reformata.sk

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.