Legyél te is 72-órás koordinátor

2015. február 20., péntek

Helyi koordinátorokat keresnek a 72 óra kompromisszum nélkül elnevezésű országos ifjúsági önkéntes akcióhoz.

A 72 óra kompromisszum nélkül egy szociális önkéntes akció, amelyet a három történelmi keresztény egyház szervez. Országszerte fiatalok csoportjai három napon keresztül teljesítenek közhasznú feladatokat: intézmények, játszóterek felújítása, erdőtakarítás, szociális segítségnyújtás, kulturális műsorok szervezése, stb.

A 72 óra célja az, hogy a fiatalokat, elsősorban a középiskolás és az egyetemista korosztályt meghívja, hogy ezen a hétvégén tegyék szabaddá magukat arra, hogy segítsenek ott, ahol szükség van rá. Helyi koordinátori csapatunkba olyan lelkes, 18 év feletti keresztény fiatalokat keresünk, akik otthonosan mozognak az ifjúsági programok világában, nyitottak a más felekezetekkel való együttműködésre és kapcsolatteremtésre, és szívesen áldoznak idejükből egy jó ügy előmozdítására.

Ha szereted a fiatalokat és az önkéntességet, ha szeretsz programokat szervezni, és szeretnél egy lelkes, pörgős társaság tagjaként új tapasztalatokra szert tenni egy országos összefogásban, akkor köztük van a helyed!

>> Részletek, jelentkezés itt

Istent keresem

1Móz 32,23–33

„Bár láttam Istent színről színre, mégis életben maradtam.” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink