Kárpát-medencei imanap

2010. november 25., csütörtök

altÖtödik alkalommal kerül sor a Kárpát-medencei Imanapra, amelynek liturgiáját ebben az évben a Tiszántúli Református Nőszövetség állította össze.

Ötödik alkalommal kerül sor a Kárpát-medencei Imanapra, amelynek liturgiáját ebben az esztendőben a Tiszántúli Református Nőszövetség állította össze.

A tíz éves „imaprogram” során minden évben más-más országrész és egyházkerület – 2006-ban Dunántúl, 2007-ben Erdély, 2008-ban Tiszáninnen, 2009-ben Horvátország – mutatkozik be, tárja fel örömeit és gondjait, hív hálaadásra és könyörgésre.

A 2010-es imanapot a Tiszántúli Református Nőszövetség készítette elő Berekfürdőn. A konferencián bemutatták a Tiszántúli Református Nőszövetség vezetőségének összeállításában megjelent füzetet és CD-t, amely az egyházkerület bemutatásán túl a gyülekezetben idén december 5-én megtartandó alkalom, a Kárpát-medencei imanap liturgiáját is tartalmazza.

Az imanapi füzet itt letölthető!

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.