Jövő kedden kísérik utolsó útjára Frenkl Róbert professzort

2010. február 16., kedd

alt dr. Frenkl Róbert aranydiplomás orvos, az orvostudomány doktora, professor emeritus türelemmel és munkával viselt szenvedés után, életének 76. évében, február 5-én meghalt. Temetése február 23-án, kedden délután 14.15-kor lesz a Farkasréti temetőben. A temetés szolgálatát D. Szebik Imre nyugalmazott püspök végzi majd Donáth László evangélikus lelkésszel együtt.

Frenkl Róbertet gyászolják felesége, gyermekei, testvérei, unokái, veje, sógorai, sógornői, barátai, kollégái, tisztelői mindazok, akik szerették, és akiknek életútját egyengette. A Semmelweis Egyetem, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség, a Magyar Sporttudományi Társaság és a Magyarországi Evangélikus Egyház saját halottjának tekinti.

Koszorúmegváltást a Gaudiopolis Békásmegyeri Evangélikus Szeretetház javára kérünk. Bankszámlaszám: 10402142-50505152-54491008.

 

Forrás: evangelikus.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.