Húszéves a Katolikus Ifjúsági Mozgalom

2010. március 05., péntek

altA KIM az évforduló megünneplésére március 6-án, szombaton, 15 órától jubileumi ünnepséget szervez Budapesten, amelyen vendégül látja a hajdani alapítókat, a jelenlegi tagokat és mindazokat, akiknek az életében kisebb-nagyobb szerepet játszottak az elmúlt 20 esztendő katolikus közéletének eseményei, történései, és baráti kapcsolatok fűzték a KIM-hez.

A programban kerekasztal-beszélgetés (Blanckenstein Miklós, Puchard Zoltán, dr. Becker Pál, Várnai Péter, Gábor Miklós és Nobilis Márió részvételével), szentmise, vetítés szerepel, illetve sor kerül a KIM történetét bemutató kiállítás megnyitójára is. A KIM 20. születésnapján szervezett ünnepségen részt vesz Gyulay Endre nyugalmazott püspök is, aki a mozgalom megalakulása idején a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia ifjúsági referens püspöke volt.

Az ünnepség helyszíne: a Katolikus Pedagógiai Szervezési és Továbbképzési Intézet (KPSZTI) földszinti tanácstermei (Budapest, VI. ker., Városligeti fasor 42.).

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.