Hitmélyítő napokat szervez a Firesz jegyeseknek és fiatal házasoknak

2010. január 28., csütörtök

alt„Egyedül lenni csak kivételes esetben jó, de sokkal jobb valakivel együtt lenni, szeretni és szeretve lenni. De akik ezt megtapasztalták, bizonyára tudnak beszélni arról is, hogy bizony nem mindig könnyű párban sem, sőt a kísértő jól tudja és ismeri, hogy hol kell bolygatni a békességet" – ezekkel a sorokkal invitálja a Fiatal Reformátusok Szövetsége Duna Mente Területi Egysége a jegyeseket és a fiatal házasokat az első alkalommal megszervezendő hitmélyítő napokra.

 

A jegyesek és a fiatal házasok az „Engedelmeskedjetek egymásnak Krisztus félelmében“ (Ef.  5,21)  vezérige alapján február 11. és 14. között az Oravská Lesná-i pasztorációs központban közösen imádkozva, tanulva, játszva oszthatják meg egymással tapasztalataikat, örömeiket, aggodalmaikat, problémáikat, álmaikat, ígéreteiket.

Az érdeklődők suelltamas@gmail.com címen jelentkezhetnek legkésőbb január 31-ig.

Részvételi díj: 39,90 EUR / fő

 Reformata.sk

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.