Gyorssegély az ünnepek előtt

2013. május 18., szombat

Azonnali, 1,5 millió forintos segítséget nyújtott a Református Szeretetszolgálat a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét sújtó vihar után.

A Szeretetszolgálat szakemberei az első héten két ház tetőszerkezetét állították helyre és egy kéményt is visszaépítettek. Pünkösd előtt gyorssegélyként egy támogató jóvoltából másfél millió forintot adtak át a bajba jutottaknak, ezzel segítve a kárelhárítást és a mindennapi életet. Családonként 60 000 forintot kaptak a rászorulók, ezt fordíthatják anyagvásárlásra és étkezésre is. A segélyszervezet tovább folytatja segítő tevékenységét, újabb két ház rendbehozatalán dolgoznak az ácsok, valamint önkéntesekkel segítenek az udvarok, kertek megtisztításában, rendezésében.

A Szeretetszolgálat tevékenységét és a bajba jutottakat támogathatják a 13600-as telefonszám 66-os kódjának hívásával, ez 250 forint támogatást jelent a rászorulóknak, illetve a 10702019-85008898-51100005-ös számlaszámra „viharkár" megjegyzéssel várják a felajánlásokat.

MRSZ

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.