Firesz ifjúsági iroda nyílt Komáromban

2011. október 04., kedd

A Firesz – Duna Mente az ifjúsági missziós szolgálat hatékonysága érdekében szeptember elsejével ifjúsági irodát nyitott Komáromban. Október elsejével pedig egy teljes állású munkaerőt alkalmaz Gyurcsis Júlia személyében – tájékoztatta a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház honlapját Süll Tamás ifjúsági lelkész, a Firesz Duna Mente elnöke.

Az iroda fő célja a regionális szintű ifjúsági missziós szolgálat rendszerességének és hatékonyságának megsegítése, az éves alkalmak jobb és átláthatóbb koordinációja, az új ötletek és igények támogatása és megvalósítása, valamint a szükséges adminisztratív ügyek lebonyolítása. Hosszútávon tervezik a más keresztyén ifjúsági szervezetekkel való kapcsolattartás ápolását is.

„Hálásak vagyunk az Úrnak az új lehetőségekért, melyeket csak a belé vetett hit által merünk vállalni, hiszen a most induló irodának többek között nagy anyagi vonzata is van. Hisszük azonban, hogy a vállalt áldozathozatalnak meg lesz a gyümölcse. A nyár folyamán több tábor megszervezésére került sor. Köztük kiemelkedő a már jól ismert, Kárpát-medencét felölelő Csillagpont református ifjúsági találkozó, amelyen közel kétszázhúsz szlovákiai református vett részt. A Fireszhez tartozó fiatalok pedig ismét egy nagy imasátorral szolgálhattak“ – tájékoztatott Süll Tamás ifjúsági lelkész az eddig elvégzett munkákról.

Forrás: Reformata.sk

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.