ÉbresztŐ - Hitmélyítő csendesnapok Körtvélyesen

2010. április 19., hétfő

 

altA Firesz-Fix és a Körtvélyesi Református Egyházközség közös szervezésében ÉbresztŐ címmel második alkalommal kerül sor evangelizációval egybekötött munkatársi hitmélyítő csendesnapokra április 23. és 25. között.

Az alkalomra, amelynek a körtvélyesi kultúrház ad otthont, a szervezők elsősorban azokat várják, akikben már tudatosult, hogy szeretnék a mindennapjaikban beszédükkel, cselekedeteikkel, munkájukkal, egész életükkel az Urat szolgálni, Őt dicsérni. A háromnapos együttlét témája: Hogyan járjak az Úr útján?

A péntek délutáni előadásban a Mit műveltek? kérdésre Kása Gergely alsólánci lelkipásztor Krisztusról és a kultúráról fogalmazza meg gondolatait. Szombat délelőtt a pár évvel ezelőtt Szlovákiába költözött Park Sungkon koreai misszionárius a dél-koreai ébredésről tart előadást, valamint arról, hogy az ottani fiatalok hogyan kapcsolódnak be a gyülekezeti szolgálatba. A három nap evangelizációs esti alkalmakon Fejér Zoltán pácini lelkipásztor szól Isten igéjéről.

A hitmélyítő csendesnapon ezen kívül lesz filmklub, közös beszélgetés és dicsőítés. Az esti órákban koncertet ad a FIRESZ és SZIKRA dicsőítő zenekar, valamint a Szélrózsa band – keresztyén zenekar.

További információ és jelentkezés: Szuhay György (tel.: +421 918 652 822; +421 58 6971 008)

reformata.sk

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.