I Love Taiwan Mission 2013

2013. február 13., szerda

A Tajvani Presbiteriánus Egyház szeretettel hívja a 16-35 év közötti angolul beszélő keresztyén fiatalokat a 2013. június 26 és július 13 között megrendezésre kerülő „2013 I Love Taiwan Mission Camp" elnevezésű rendezvényére. A program idei témája: Nőj fel ezen a földön!

A jelentkezők helyi gyülekezetek nyári szolgálataiban segédkezhetnek. A szervezők szeretnék megosztani a világ minden tájáról érkező fiatalokkal Tajvan rejtett szépségeit, és lehetőséget adni számukra arra, hogy megtapasztalhassák Isten kegyelmét, gazdagságát, békéjét és szeretetét ezen a szigeten.

A rendezvényt a Tajvani Presbiteriánus Egyház Ifjúsági Missziós Bizottsága szervezi azzal a céllal, hogy a fiatalok ökumenikus környezetben szolgálatot vállaljanak a helyi közösségek, gyülekezetek életében, (például angol tanítás nyári táborokban), növekedjenek az Isten iránti elköteleződésben és az önismerésben, kapcsolatot építsenek tengerentúli, tajvani fiatalokkal és gyülekezetekkel, előmozdítsák az ökumenikus törekvéseket a helyi közösségekben.

Az önkéntes helyi költségei egy részének finanszírozását (étkezés, szállás, baleset biztosítás) a Tajvani Presbiteriánus Egyház és a vendéglátó gyülekezet állja, ám a kiutazás (repülőjegy) és egyéb felmerülő költségeket (mosoda, telefon, biztosítás, helyi utazás, ..stb.) a jelentkezőnek kell finanszíroznia.

Jelentkezési határidő (a honlapon található regisztrációs lap kitöltésével): 2013. augusztus 30.

További információt a következő internetes oldalon: youth.pct.org.tw

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió