„Hazugságok, amiket hiszünk!”

2011. május 11., szerda

Nyílt előadássorozat keretében több napos evangelizáció veszi kezdetét a Székesfehérvári Református Egyházközség Budai úti templomában.

A rendezvények május 12 és 15-e között, csütörtöktől vasárnapig, esténként 18 órától kezdődnek. Az alkalmakon Monty Taylor amerikai származású lelkipásztor szolgál.

A rendezvénysorozat címe: „Hazugságok, amiket hiszünk”

Az időpontok és a témák:

május 12. (csütörtök), 18 óra:  … az Istenről

május 13. (péntek), 18 óra:  …  a családról

május 14. ( szombat), 18 óra:  …. a Bibliáról

május 15. (vasárnap), 18 óra:  …. Igazságok, amikről meggyőződtünk

A szervező egyházközség az előadások ideje alatt gyermekfelügyeletről gondoskodik !


Monty Taylor

alt1981-ben misszionáriusként érkezett Magyarországra a Timóteus Társaságon keresztül. Még kamaszkorában döntötte el, hogy a „vasfüggöny mögött” szeretné hirdetni Isten Igéjét akkori, főként orosz, illetve szovjet olvasmányélményei alapján. Mivel eredeti foglalkozása szabadidő-szervező, ezért Budapesten elvégezte a Református Teológiát. 1986-ban megházasodott, ma három gyermek édesapja, akik közül a legidősebb az USA-ban jár egyetemre. Felesége, gyermekei és hivatása ma már teljesen Magyarországhoz kötik, a hazájába való visszatérést soha nem tervezte. Lelkészi munkáján kívül a Keresztyén Ismeretterjesztő Alapítványt (KIA) is vezeti, amely keresztyén könyveket ad ki, illetve lelkipásztorok számára szervez továbbképzéseket. A könyvkiadó vezetése mellett Monty lelkészi köröket tart, a KIA Bibliaiskolában tanít és előadásokat is vállal. Felesége egy budapesti középiskolában angolt tanít. Monty az 1990-ben alapított Szabad Evangéliumi Gyülekezetben lelkipásztorként szolgál.

A rendezvénnyel kapcsolatos további információk:

Tel: 22/ 312-785,        
06 30 – 676 – 3570
e-mail: berze.janos@albaref.hu
www. albaref.hu

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió