Családi és Párkapcsolati Filmklub

2019. október 20., vasárnap, Budapest

Családi és párkapcsolati filmklubot szervez a Gyökössy Endre Lelkigondozói és Szupervízori Szolgálat 2019. október 20-án, melyen a Tegnap éjjel című filmet tekinthetik meg az érdeklődők.

A Tegnap éjjel egy érzelmileg erőteljes romantikus film a bizalomról, a vágyról, a megcsalásról, a modern szerelemről és házasságról. A film a hűség “szürkezónáiról” is szól: az egy óvatlan pillanatban meghozott döntéseknek lehetnek visszavonhatatlan következményei. Az alkotás főszereplője egy fiatal, elbűvölő és jómódú New York-i pár, akik ugyanazon az éjjelen esnek kísértésbe. Tökéletesnek tűnő kapcsolatuk meghatározó próba előtt áll, és olyan döntéseket kell meghozniuk, melyekre egyikük sem számított. A férj, Michael üzleti útra indul vonzó kolléganőjével, Lauraval, miközben felesége, Joanna összefut egy régi szerelmével. A csábítás ereje mindkettejüknél hatalmas: egyetlen, fülledt éjszaka, amire sohasem jöhet rá a másik fél. Egyetlen kérdésen múlik minden – hogy sikerül-e elszámolniuk a saját lelkiismeretükkel.

A résztvevők film megnézése előtt és után kötetlen beszélgetésben hangolódnak a témára, majd reflektálnak a felmerülő párkapcsolati és családi élethelyzetekre, krízisekre, konfliktusokra, segítő, terápiás, lelkigondozói lehetőségekre. 

A filmklubra a www.gyokossylelkigondozas.hu honlapon lehet jelentkezni, bővebb információ: info@gyokossylelkigondozas.hu e-mail címen kérhető.

Időpont: 2019. október 20., vasárnap 17:00

Helyszín: 1091 Budapest, Kálvin tér 8., 2. épület fszt. 6.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.