A Reformátusok Lapja e heti számából

2019. szeptember 22., vasárnap

Lehet imádsággal iskolát építeni? Hol lehet megkóstolni a református ízeket? Valóban létezik az úgynevezett jó ember? A Reformátusok Lapja 2019. szeptember 22-i lapszámában sok más érdekes és elgondolkodtató olvasnivaló mellett ezekre a kérdésekre is megtaláljuk a válaszokat.

Vezércikkében Siba Balázs osztja meg az olvasókkal gondolatait a hétköznapi spiritualitásról, beszélgetést olvashatunk Hegedűs Gyöngyi fotóművésszel és költővel művészetről, hitről, flow-ról és botrányosságról, a hevesi Eötvös József Református Oktatási Központba látogatva megnézzük, hogyan működik a református szakoktatás, az Öt kérdés – öt válasz rovatban pedig Dénes Ágota tiszacsegei lelkipásztorral ismerkedhetünk meg.

Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.