Cigánymissziós lelkésztovábbképzés

2019. március 17., vasárnap, Berekfürdő

Az Országos Református Cigánymisszió várja a cigánymisszióban szolgáló, vagy az iránt érdeklődő lelkészeket és munkatársakat idei továbbképzésére, melyet március 17. és 20. között szervez a berekfürdői Megbékélés Házában.

A képzés a szaktudás, fejlődés és tapasztalatszerzés mellett lehetőséget ad a cigánymissziót végző vagy cigánymisszió iránt érdeklődő lelkészeknek és gyülekezeti munkatársaknak, hogy egy olyan kapcsolati hálóba lépjenek be, ami segítséget és támogatást jelenthet majd a cigányok között végzett szolgálatukban. A három nap során központi helyet kap egymás megismerése és a tapasztalatcsere is. Előadások, interaktív feldolgozás és csoportmunka módszereit felváltva használják majd a gyakorlatorientált cigánymissziós képzésen.

A lelkésztovábbképzés programja elérhető a cigánymisszió honlapján. Jelentkezni erre a linkre kattintva lehet március 8-ig.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.