Tájékoztató a fakultatív hittanoktatási létszámjelentésről

2014. szeptember 19., péntek

A hittanos csoportok számát és azok létszámát szeptember 30-ig kell bejelenteni az esperesi hivatalokba. Az összesítését segítő adatlapokat jobbra, a kapcsolódó letöltések között találják.

A 2012. és a 2013. esztendőhöz hasonlóan idén sem készül el a hittancsoportok létszámjelentő adatlapja nyomtatott formában. Az egyházközségek oldalunkról (jobbra) tölthetik le Word és PDF formátumban az adatlapot.

A Zsinati Oktatásügyi Iroda munkatársai kérik az egyházközségeket, hogy a létszámok és csoportok egyházmegyei összesítését – a Word és PDF formátumban letölthető adatlapokon – 2014. szeptember 30-ig (vagy az egyházmegyék ill. az egyházkerületek által meghatározott korábbi időpontig) juttassák el az illetékes esperesi hivatal címére.

Az állami általános iskolák 3-4. és 7-8., a nem állami általános iskolák 1-8. évfolyamos csoportjai mellett minden középiskolai (kivéve a hatévfolyamos gimnáziumok 7-8. évfolyamait), óvodai, valamint gyülekezeti hittancsoportról is ki kell tölteni az adatlapot. Tehát az egyházi köznevelési intézmények hittancsoportjait is egységesen az egyházmegyei adatok között kell szerepeltetni. A református köznevelési intézmények hittancsoportjait az iskola hosszúpecsétjével, körbélyegzőjével és az igazgató (óvodavezető) aláírásával hitelesített adatlapokon lehet bejelenteni az esperesi hivatalok számára.

Zsinati Oktatási Iroda

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.