Bemutatkozott a Központi Református Kórus

2016. május 31., címkék: központi református kórus, zenei fesztivál

Május 29-én, a Református Zenei Fesztivál záró napján lépett először nagyközönség elé az idén februárban megalakult Központi Református Kórus. A zenés istentiszteleten az énekkar két részletben mutatta be az alkalomra megtanult repertoárt, a hallgatóság vastapssal fejezte ki örömét, háláját a koncertért.

Zengj, magyar ének!

2016. május 29., címkék: zenei fesztivál

Tizenhárom kép a tizenharmadik Református Zenei Fesztivál május 28-i múzeumkerti ökumenikus ének- és igeszolgálatáról.

Gyönyörűség együtt muzsikálni

2016. május 28., címkék: zenei fesztivál, bogárdi szabó istván

Tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Református Zenei Fesztivált Budapesten. A korábbi évekhez hasonlóan a rendezvény első estéjén többszáz ember gyűlt össze a Bakács téren, hogy fáklyafényben, Istent énekekkel dicsőítve vonuljon végig a Ráday utcán és térjen be a Kálvin téri református templomba a fesztivál késő esti zenés áhítatára.

Közösségeket szólít meg a Zenei Fesztivál

2016. május 23., címkék: zenei fesztivál

A közösségépítés az egyik legfontosabb célja a ferencvárosi Református Zenei Fesztiválnak, a rendezvényen évről évre új közösségeket próbálnak megszólítani – nyilatkozta Böszörményi Gergely fesztiváligazgató az M1 hírcsatornán.

Beatles és Pink Floyd a Református Zenei Fesztiválon

2016. április 29., címkék: reformátusok lapja, Református Zenei Fesztivál, református zenei fesztivál, zenei fesztivál

Ahogy számos esztendeje tavasszal mindig, egy hónap múlva idén is megrendezik a Református Zenei Fesztivált (RZF). A sokszínű programnak május 27. és 29. között most is a budapesti Ráday utca és környéke ad helyet – tudtuk meg Böszörményi Gergely főszervezőtől.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.