Reformátusok és a reménység

2012. június 02., címkék: interjú, ökumené, ökumene, p. tóthné szakács zita, Ökumené, reménység fesztivál

Június 1. és 3. között több mint harminchatezer ember hallgatja Billy Graham fia, Franklin Graham evangélizációját, illetve hívő magyar és amerikai zenekarok koncertjeit határon innen és túlról. A Reménység fesztivál hátteréről, jelentőségéről P. Tóthné Szakács Zitát, a fesztivál szervezőbizottsági tagját kérdeztük.

Sorok a Reménység Fesztiválhoz

2012. június 02., címkék: vélemény, reménység fesztivál

Reális dolog az napjainkban, hogy több ezren meginduljanak a nézőtérről, és megvallva bűneiket, új életet kérjenek Istentől? Bagdán Zsuzsanna véleménye.

Kaput nyitott a Reménység Fesztivál

2012. június 01., címkék: ökumenikus tanács (meöt), reménység fesztivál

Több mint harmincezer ember fogja hallani az evangéliumot a Reménység Fesztiválon június 1. és 3. között, amelyre kétszáz-negyven autóbusz indult Magyarországról, közel harminc pedig az elcsatolt magyar területekről. Már fél órával az esemény előtt félig megtöltötték az ország minden részéből érkezők a Papp László Sportarénát.

Reménység Fesztivál a Sportarénában

2012. május 29., címkék: ökumenikus, reménység fesztivál

A magyarországi keresztény közösségek a Billy Graham Evengélizációs Társasággal együttműködve Reménység Fesztivált szerveznek június 1-3 között a Papp László Budapest Sportarénában.

Reménység Fesztivál

2011. október 25., címkék: evangélizáció, ökumenikus, reménység fesztivál, ökumenikus tanács (meöt), evangelizáció

A Reménység Fesztivál Lelkipásztori Bizottsága tisztelettel és szeretettel hívja a különböző felekezetek lelkészeit egy tájékoztató jellegű találkozóra 2011. november 15-én 14.00 órai kezdettel. 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.