Ifjúságivezető-képzés indul

2018. január 11., címkék: református ifjúsági vezetőképző

„Háromalkalmas, gyülekezetközpontú, magyar–angol nyelvű ifjúságivezető-képzést szervez a Zsinati Ifjúsági Iroda és az észak-ír Exodus missziós szervezet olyan 16 és 29 éves fiataloknak, akik tenni szeretnének valamit a közösségükért, legyen az már meglévő ifi vagy olyan kis- vagy szórványgyülekezet, ahol most éppen nincs ilyen szolgálat” – mondja Balázsfalvi-Ábrám Anna, a Zsinati Ifjúsági Iroda vezetője. A márciusban induló képzésre január közepétől lehet jelentkezni.

Református ifjúsági csoportvezető és közösségszervező képzés

2011. augusztus 24., címkék: református ifjúsági vezetőképző, ifjúsági misszió, Hírek

Újra elindul a Református ifjúsági csoportvezető és közösségszervező képzés.

Új képzések a Református Diakóniai Felnőttképzési Intézménynél

2010. július 29., címkék: református diakóniai felnőttképzési intézmény, református ifjúsági vezetőképző, Hírek

  A Református Diakóniai Felnőttképzési Intézmény családi kör, református ifjúsági csoportvezető és közösségszervező, valamint fejlesztő iskola indítását segítő képzéseket indít.

Országos Református Ifjúsági vezetőképzés

2010. március 31., címkék: református ifjúsági vezetőképző, ifjúsági misszió, Hírek, szeretetszolgálat (mrsz)

Hatodik alkalommal indul református ifjúsági vezetőképzés szeptembertől Budapesten. A Zsinati Ifjúsági Iroda a Református Szeretetszolgálat Felnőttképző Intézetével közösen szervezi meg idén is a képzést.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.