Pótjelentkezés református teológia és katechéta szakokra

2011. augusztus 08., címkék: pápai teológia, Hírek

A Pápai Református Teológiai Akadémia pótjelentkezést hirdet teológia osztatlan és katechéta-lelkipásztori munkatárs alapszakra, államilag támogatott és költségtérítéses képzésekre egyaránt.

Nyílt nap a pápai teológián

2011. február 07., címkék: pápai teológia, nyílt nap

A Pápai Református Teológiai Akadémia február 16-án, szerdán délelőtt tíz órától tartja nyílt napját, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Nemsokára kezdődik a REND

2010. június 21., címkék: istentisztelet, pápai teológia, dunántúli egyházi napok (rend), Hírek

A Pápai Református Teológiai Akadémia kibocsátó, évzáró istentiszteletével veszi kezdetét a Református Egyházi Napok Dunántúl 2010-es rendezvénye.

„Nem gúzsba köt, hanem felszabadít…” – beszélgetés az egyházzenéről Varnus Xavérral

2010. február 19., címkék: pápai teológia, Háttér, egyházzene

Új előadássorozat vette kezdetét a Pápai Református Teológiai Akadémián „Egyház-zene – egyházzene” címmel. Ennek célja olyan ma is élő és munkálkodó orgonisták, egyházzenészek megszólaltatása, akiknek sok élménye, tapasztalata van a zenével kapcsolatban. Ez egyfajta kedvcsináló a klasszikus zenéhez, illetve valóságos csemege azoknak, akik már e műfaj szerelmesei.

Egyház – Zene – Egyházzene

2010. február 11., címkék: pápai teológia, Hírek

Beszélgetés-sorozat indul a Pápai Református Teológiai Akadémián. Az első alkalom február 17-én, szerdán délután öt órakor kezdődik. A vendég Varnus Xavér orgonaművész lesz.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.