Megújul a Pápai Református Kollégium

2016. április 24., címkék: steinbach józsef, balog zoltán, pápa református kollégium, pápa

A magyar állam az idén 953 millió forinttal járul hozzá a Pápai Református Kollégium épületének felújításához – jelentette be az emberi erőforrások minisztere április 24-én a pápai református templomban tartott hálaadó istentiszteleten.

Tanári álláslehetőségek Pápán

2014. augusztus 28., címkék: pályázat, Pályázat, pápa református kollégium

Több pozícióra is pedagógusokat keres a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakközépiskolája.

Átadták a Magyar Örökség Díjat a Pápai Református Kollégiumnak

2011. december 19., címkék: pápa református kollégium, magyar örökség díj, 2011

A Pápai Református Kollégium Intézményei népes delegációval képviseltették magukat a Magyar Örökség díjátadó ünnepségén a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében 2011. december 17-én. Az alkalmon megjelentek  a Pápai Református Teológiai Akadémiának, a Pápai Református Kollégium Gimnáziumának és Művészeti Szakközépiskolájának, a Dunántúli Református Egyházkerület Tudományos Gyűjteményeinek, a Pápai Református Kollégium Művészeti Alapiskolájának képviselői is.

Magyar Örökség-díjas a Pápai Református Kollégium

2011. december 16., címkék: pápa református kollégium, magyar örökség díj

A 480 éves Pápai Református Kollégium Magyar Örökség-díjat kap, amelynek ünnepélyes átadására december 17-én délelőtt 11 órakor a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében kerül sor.

Mit adott nekem a Refi?

2011. január 17., címkék: dunántúli egyházkerület, pápa református kollégium, Háttér, református oktatás

A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakközépiskolája az elmúlt közel tizenöt év végzettjei közül szólaltatta meg azokat, akik visszatértek az iskola nyílt napjára.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.