Krízis van, volt és lesz, hol a reménység?

2012. május 17., címkék: diakónia, kárpát-medencei református missziói és diakóniai találkozó, szeretszolgálati iroda

Család, krízis, reménység témák körbejárásával szervezett Kárpát-medencei Református Diakóniai és Missziói Konferenciát az MRE Szeretetszolgálati Iroda.

Helytállás és megmaradás

2011. október 11., címkék: berekfürdő, kárpát-medencei református missziói és diakóniai találkozó, konferencia

  A helytállás és a megmaradás volt a témája az V. Kárpát-medencei Missziói- és Diakóniai Konferenciának, amelyet október első napjaiban tartottak Berekfürdőn.

V. Kárpát-medencei Missziói- és Diakóniai Konferencia

2011. szeptember 11., címkék: konferencia, missziói központ (rmk), kárpát-medencei református missziói és diakóniai találkozó, Hírek

A Református Misszió Központ Kárpát-medencei Missziói- és Diakóniai Konferenciát rendez Berekfürdőn, a Megbékélés Házában október 2-tól 5-ig.

Misszió vagy diakónia?

2011. június 03., címkék: kárpát-medencei református missziói és diakóniai találkozó, berekfürdő

Ismét Berekfürdőn rendezték meg a missziói és diakóniai területeken dolgozók Kárpát-medencei találkozóját.

IV. Kárpát-medencei Református Missziói és Diakóniai Találkozó

2011. május 15., címkék: önkéntesség éve, kárpát-medencei református missziói és diakóniai találkozó

A Magyarországi Református Egyház Zsinatának Diakóniai és Egészségügyi Bizottsága, valamint Szeretetszolgálati Irodája folytatni szeretné 2011-ben az Önkéntesség Európai Éve programjához kapcsolódvai a Kárpát-medencei reformátusság egységének erősítését.

A legfontosabb a kormányzat és az egyházak közötti bizalom visszaállítása

2010. október 08., címkék: kárpát-medencei református missziói és diakóniai találkozó, szászfalvi lászló, Háttér, egyházi törvény

Egyházi törvénycsomag készül, amely október végén, november elején kerülhet a Parlament elé – jelentette be Szászfalvi László államtitkár Berekfürdőn.

Ébredj reformátusság!

2010. október 05., címkék: misszió, kárpát-medencei református missziói és diakóniai találkozó, berekfürdő, diakónia, Hírek

A reformátusság felelősségének felébresztése a célja a IV. Kárpát-medencei Missziói és Diakóniai Konferenciának, amelyet Berekfürdőn tartanak.

A szaktudás mellé a szív mozdulására is szükség van

2010. április 30., címkék: kárpát-medencei református missziói és diakóniai találkozó, tomka jános, interjú

A Kárpát-medence területéről csaknem százharmincan gyűltek össze április 18. és 21. között Berekfürdőn a Megbékélés Házában a Kárpát-medencei Református Missziói és Diakóniai Munkatársi Találkozón. A konferencia célja a tapasztalatcsere, az ismerkedés és a szakmai ismeretek bővítése volt.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.