Debreceni Jótékonysági Aukció

2011. december 09., címkék: Hírek, debrecen, jótékonysági aukció

Kilencedik alkalommal szervezik meg a Debreceni Jótékonysági Aukciót december 11-én. Idén a kedvezményezett a református Nyitott Ajtó szolgálat és Dévai Szent Ferenc Alapítvány.

„Kálvinista paravánok”aukciója

2011. április 14., címkék: debrecen-nagytemplom, debreceni egyházmegye, tiszántúli egyházkerület, jótékonysági aukció

Az Emlékkert kerítésre festett, régi kollégiumi diákokat ábrázoló képeket a Debrecen Nagytemplomi Református Egyházközség Immánuel Otthona elárverezi.

Jótékonysági árverés a Nyilas Misi Házban

2010. december 14., címkék: miskolc, jótékonysági aukció, Miskolc, Hírek

December 20-án hétfőn karácsonyi jótékonysági akció keretében árverésre bocsátják Miskolcon azt a két fenyőfát, melyek a székelyföldi Hargitáról érkeztek.

Sikerrel zárult az MRSZ aukciója

2010. október 30., címkék: Hírek, jótékonysági aukció, éden zenekar, Határon túl, köntös lászló, szeretetszolgálat (mrsz), pál sándor

Hagyományteremtő céllal rendezte meg első jótékonysági aukcióját október 29-én az MRSZ, melyen több mint 800 000 forint gyűlt össze.

Jótékonysági napok Komáromban: a Timóteus Idősek Otthonát támogatják

2010. október 26., címkék: szlovákiai diakóniai központ, Határon túl, jótékonysági aukció, szlovákiai reformátusok (szrke), Hírek

Az idén már második alkalommal szervezi meg a Kézről kézre avagy a nagy cserebere jótékonysági napokat a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház Diakóniai Központja.

„A szegények mindig velünk lesznek” – jótékonysági árverésre készül az MRSZ

2010. október 23., címkék: pál sándor, iszapkatasztrófa, Hírek, Határon túl, bölcskei gusztáv, szeretetszolgálat (mrsz), jótékonysági aukció

"A szegénységet és a nyomorúságot nem tudjuk megszüntetni, de tennünk kell ellene" – mondta Bölcskei Gusztáv püspök az MRSZ I. Jótékonysági Aukciójának sajtótájékoztatóján.

Jótékonysági aukciót szervez a Magyar Református Szeretetszolgálat

2010. szeptember 30., címkék: Hírek, kárpátaljai reformátusok (kre), jótékonysági aukció, szeretetszolgálat (mrsz), bölcskei gusztáv

Az aukció célja a Kárpát-medencében élő szegény sorsú gyermekek egészségügyi, iskoláztatási és szociális támogatása.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.