Európai egyházi vezetők és az EB elnöke egyeztettek Európa jövőjéről

2017. április 07., címkék: európai egyházak konferenciája (cec), európai unió püspöki bizottsága (COMECE), európai unió

Az Európai Unió Püspökkari Konferenciáinak Bizottsága (COMECE) és az Európai Egyházak Konferenciája (CEC) vezetői a kontinens jövőjéről egyeztettek az Európai Bizottság elnökével.

Katolikusok Európa jövőjéről Brüsszelben

2010. november 27., címkék: európai unió püspöki bizottsága (COMECE), katolikus egyház, európai unió

Az Európai Unió Püspöki Konferenciáinak Bizottsága november 24-től 26-ig tartotta plenáris ülését a belga fővárosban „A populizmus Európában” címmel.

Az EU és az egyházak együtt a szegénység ellen

2010. július 21., címkék: katolikus egyház, Ökumené, erdő péter, európai unió püspöki bizottsága (COMECE), ökumené

  Erdő Péter bíboros, az Erópai Püspöki Konferenciák Tanácsának elnöke is jelen volt és beszédet mondott azon a találkozón, amelyen a szegénységről és a társadalmi kirekesztettség elleni küzdelemről tanácskoztak Brüsszelben július 19-én.

Nyílt, átlátható és rendszeres párbeszédet!

2010. április 22., címkék: Ökumené, közgyűlés, európai unió püspöki bizottsága (COMECE), ökumené

Brüsszelben tartotta április 14-e és 16-a között közgyűlését az EU Püspöki Bizottságainak Konferenciája. Az ülés végén nyilatkozatot tettek közzé.

Európai mozgósítás a vasárnap védelméért

2010. március 08., címkék: Nagyvilág, konferencia, európai parlament (EP), európai unió püspöki bizottsága (COMECE), vasárnap

Az Európai Unió Püspöki Konferenciáinak Bizottsága (COMECE) támogatja azt a konferenciát, amelyet a vasárnap védelmében tartanak március 24-én, szerdán a brüsszeli EU Parlamentben.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.