Jól tetted, hogy eljöttél

2017. szeptember 15., címkék: dunaalmási szeretetház, ifi, szeretetszolgálat, fogyatékkal élők, kárpátaljai reformátusok (kre)

Kárpátaljai középiskolások nyári szünetük egy részét arra fordították, hogy minőségi időt töltsenek a Dunaalmási Református Szeretetház fogyatékos fiataljaival. Orbán László tanár, a csoport vezetőjének beszámolója.

Kézművesség és érzékenyítés Dunaalmáson

2013. április 22., címkék: Pályázat, pályázat, dunaalmási szeretetház

Csináljuk meg! Csináljuk együtt! Mindenkinek ez volt az első gondolata, amikor először hallottunk arról a pályázatról, amelynek keretében március végén fogyatékkal élő gondozottainkhoz általános és középiskolás diákok érkeztek, hogy közösen eltöltve egy napot, jobban megismerjék egymást és azt a világot, amelyben a másik él. Az iskolások a közös munka mellett megtanulhatták azt is, miképpen segíthetnek akadályozott társaiknak.

Kárpátaljai önkéntesek Dunaalmáson

2012. július 19., címkék: dunaalmási szeretetház, önkéntesség

„Mi tizenöten sokkal többet kaptunk" – kárpátaljai önkéntesek segítettek a dunaalmási fogyatékos-otthonban, egyikük beszámolója következik.

Musical délután Dunaalmáson

2011. október 01., címkék: szeretetszolgálat (mrsz), dunaalmási szeretetház

Vágó Bernadett, Szabó Dávid és Nagy Sándor volt a vendége a Dunaalmási Református Szeretetháznak, ahol fergeteges hangulatú koncertet tartottak. A művészek meséltek a sérültekkel való kapcsolatukról, a különleges fellépésről és arról, hogy Nobel-békedíjat adnának az intézmény munkatársainak.

Nyitott kézzel szeretni - nyolcadszor

2011. október 01., címkék: szeretetszolgálat (mrsz), dunaalmási szeretetház

Idén nyolcadik alkalommal rendezték meg a Dunaalmási Szeretetotthon nyitott napját, és szerveztek a testvérintézményekkel közösen alma-fesztivált. 

Nyitott kézzel szeretni

2011. szeptember 14., címkék: dunaalmási szeretetház, Gyülekezeti hírek, szeretetszolgálat (mrsz)

A Dunaalmási Református Szeretetház szeptember 15-én  nyolcadik alkalommal rendezi meg a "Nyitott kézzel szeretni" című rendezvényét.

Megújul a Dunaalmási Református Szeretetház

2010. május 11., címkék: felújítás, dunaalmási szeretetház, Hírek

Nagy örömünkre szolgál, hogy a már megkezdett és befejezett felújítások folytatásaként sor kerülhetett a hármas egység akadálymentesítésére, valamint az orvosi szoba felújítására, hiszen rendkívüli előrelépést jelent intézményünk számára az egyes helyiségek átalakítása, korszerűbbé tétele.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.