Vége a Csillagpontnak

2011. július 21., csütörtök

Esős istentisztelettel fejeződött be szombat délben az idei Csillagpont. A mindennapos esőzések ellenére is több mint háromezer fiatal református látogatott el idén Tatára. Az eseményekről szövegben, képben és filmeken is tudósítottunk a Csillagpont hivatalos honlapján.

135 program egészen széles kínálatot nyújt: délelőttönként előadások hangzottak el a Csillagpont fő témájáról, az Érintésekről, az előadó Bagdy Emőke pszichológus volt, a Károli Gáspár Református Egyetem tanszékvezetője. Délutántól a koncertek kínáltak szórakozást, fellépett a Non Stop, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Bolyki Brothers, a Csík Zenekar és még sokan mások. Kerekasztal-beszélgetések, dicsőítő sátor, sportprogramok, egyházkerületi helyszínek, ökosátor egyaránt várta a fesztiválozókat. Az olimpiai edzőtábor területén minden nap órákon keresztül esett az eső, emiatt a nagyszínpadra tervezett programokat fedett helyszínre költöztették. A nyitó istentiszteleten kezdett el zuhogni, a felhők a szombati záró istentiszteletre is visszatértek. Sok táborozónak beázott a sátra, de ez sem szegte kedvüket. Őket az épületekben matracokon szállásolták el.

A Csillagpont hivatalos honlapján utólag is követhetőek az események. A híradás gerincét egy folyamatos közvetítési folyam adja, amiből elérhetőek rövid szöveges bejelentkezések, hosszabb cikkek (interjúk, tudósítások, riportok egyaránt), de emellett képekben és mozgóképben is beszámoltunk az öt napos rendezvényről.

 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.