Vessétek ki a hálóitokat!

2018. március 13., kedd

„Ne csupán képzés legyen, amely intellektuálisan megmozgatja a jelenlevőket, hanem alkalom arra, hogy lelkileg is felfrissüljenek." Közel 250 szolgáló vett részt azon az egész napos intenzív szakmai képzésen, amelynek a Gazdagréti Református Egyházközség épülete adott otthont március 3-án.

A nap célja az volt, hogy az ifjúsági munka minden résztvevőjét elérje és lehetőséget biztosítson a találkozásra, új ötletek, gondolatok elsajátítására, a szakmai és lelki felfrissülésre. Szervezőként igyekeztünk úgy kialakítani a programot, hogy valóban mindenki megtalálja a neki szóló előadásokat. Mivel országos ifivezető-képzés volt, a legkülönbözőbb helyekről és gyülekezeti háttérből érkeztek tanulni vágyók. A témák és előadástípusok meghatározásánál törekedtünk az ifjúsági misszióhoz kapcsolódó kérdések széles skálájának lefedésére annak érdekében, hogy a szolgálatra még csak most készülő fiatalok és a már régebb óta ifjúsági csoportot vezető gyülekezeti tagok vagy lelkipásztorok egyaránt segítséget kaphassanak.

A beszámoló a Parókia Portálon folytatódik.

Horváth Evelin, képek: Kovalovszky Patrik, Máté Zsolt

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.