Válts irányt! - keresztyén ifjúsági fesztivál Szovátán

2011. május 25., szerda

A rendezvény az erdélyi magyar keresztyén fiatalok háromnapos fesztivál jellegű nyári találkozója, amelyet idén első ízben szervez meg július elején az Erdélyi Ifjúsági Keresztyén Egyesület.

Bár ebben a formában először rendezik meg, az esemény mégsem előzmények nélküli. Az előző években IKE Találkozó néven volt ismert ez a program, melyet az IKE már 2000-től minden évben megszervez. Mivel az egyszerű sátortábor jelleget kinőtte a találkozó (500 sátorozó), ezért a szervezők szükségesnek tartották, hogy kibővítsék fesztivállá, ahol a keresztyén egyházak fiataljai találkozhatnak egymással.

alt

A találkozó a programlehetőségek színes választékát kínálja. Az áhítatok, előadások, fórumbeszélgetések, koncertek mellett számtalan sportversenyre, ügyességi vagy szellemi játékra, kézművességi lehetőségre, filmklubra és sok minden másra lehet majd számítani. A találkozó vasárnap este keresztyén zenei koncerttel ér véget.

További információ és jelentkezés: www.valtsiranyt.ro

Plakát letöltése

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.