Vállalkozók és leendő vállalkozók továbbképzése Németországban

2011. február 15., kedd

Az Initiaitve Egyesület háromhetes szemináriumára várja a jelentkezőket a Zsinati Hivatal Külügyi Irodája, a költségeket a szervezők állják. Határidő: március 1.

Az Initiaitve Egyesület háromhetes szemináriumára várja a jelentkezőket a Zsinati Hivatal Külügyi Irodája, a költségeket a szervezők állják. Határidő: március 1.

A német evangélikus Initiative Egyesület célja a protestáns erkölcsi normák alapján álló felelősségteljes vállalkozói gyakorlat elősegítése a közép- és kelet-európai gazdaságban. Ennek előmozdítására és az egyházhoz közel álló vállalkozók támogatására továbbképzési lehetőséget biztosít olyan németül beszélő gyülekezeti tagok számára, akik saját vállalkozást vezetnek, vagy cégalapításon gondolkoznak.

A németországi vállalatvezetés, vállalkozásszervezés, ügyfélkapcsolatok, pénzügyi ismeretek és marketing kérdéseit érintő szemináriumon és hospitáláson idén egy vállalkozó vehet részt a Magyarországi Református Egyház ajánlása alapján. A MRE Elnökségi Tanácsa úgy döntött, hogy a szeptember 25. és október 16. közötti továbbképzésre pályázatot hirdet a fenti kör számára. A részvétel feltétele a német nyelvtudás, aktív gyülekezeti tagság és egyházi ajánlás.

A részvétel költségeit, a németországi tartózkodás idejére zsebpénzt, baleset- és egészségbiztosítást az egyesület fedezi. Az utazás költségei a pályázót terhelik, indokolt esetben támogatás kérhető. A részvétel feltételéül szabott pénzletétet az egyház biztosítja.

A program részletes leírása és a pályázati űrlap a Zsinati Hivatal Külügyi Irodájában érhető el. A Külügyi Irodába küldendő pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó rövid életrajzát és vállalkozásának rövid bemutatását. A jelentkezők közül az Elnökségi Tanács választja ki az idei résztvevőt. A magyar nyelvű pályázat beadási határideje március 1. 


E-mail: zsinat.kulugy@zsinatiiroda.hu.

Református.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.