Tanító szak kiegészítő műveltségterületi képzések

2019. július 12., péntek

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem 2019 szeptemberétől részismereti képzést indít angol, ember- és társadalomismeret, ének-zene, informatika, matematika, valamint testnevelés és sport műveltségterületeken.

A jelentkezés előfeltétele a tanítói diploma.

A képzés két féléves, összesen 105 elméleti órát és 20 óra tanítási gyakorlatot jelent. Az elméleti órákat előre meghatározott hétvégi időpontokra tervezik (péntek délutánra és szombatra), a gyakorlati képzést pedig a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola szervezi.

Jelentkezési lapok beérkezési határideje: a felhívás közzétételétől 2019. augusztus 22-ig.

Bővebb információ a drhe.hu/hu/felvetelizoknek  oldalon olvasható.

A képzéssel kapcsolatban érdeklődni Dr. Csillag Andrea intézetvezetőnél lehetséges (elérhetősége: csillag.andrea[kukac]drhe.hu;  52/518 511) vagy a Verdesné Szilágyi Erika és Szabó-Gömöry Rita tanulmányi előadóknál (elérhetőségek: verdesne.erika[kukac]drhe.hu és gomory.rita[kukac]drhe.hu, 52/518-564 és 52/518-578).

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.