Hétköznapi hősiesség hajdan és ma

2010. április 06., kedd

altEsszéíró-pályázatot hirdet a Szabó Magda Szellemi Örökségéért Alapítvány középiskolás diákoknak.

A Szabó Magda Szellemi Örökségéért Alapítvány a Debreceni Református Kollégium Dóczy Gimnáziumával és a Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtár és Művelődési Központtal közösen hirdeti meg a Szabó Magda esszéíró-pályázatot középiskolás diákoknak. A pályázatra a következő témákban várják az esszéket: hétköznapi hősiesség hajdan és ma; lázadás egykor és ma; konzervatív vagy szabad szellemű az ideális iskola?; az alkotás titkai; döntések és választások. A legjobbnak ítélt alkotások szerzőit a zsűri meghívja a 2010 októberében rendezendő Matula Napok keretében szervezett szóbeli döntőre.

Pályázati határidő: 2010. május 31.
Bővebb információ: Szabó Magda Szellemi Örökségéért Alapítvány, Debreceni Református Kollégium Dóczy Gimnáziuma, Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtár és Művelődési Központ; 4024 Debrecen, Kossuth u. 35–37.
www.kpszti.hu/node/490


Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.