Soul & Gospel Fesztivál – az árvízkárosultakért

2010. szeptember 22., szerda

November 3-án, Budapesten ad koncertet a Hillsong London és a London Community Gospel Choir.

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Soul & Gospel Fesztivál Budapesten. November 3-án két együttes ad koncertet, a Hillsong London és a London Community Gospel Choir.

Igen, lehet másokon segíteni úgy is, hogy közben szórakozunk! Aki a Soul & Gospel Fesztiválra a www.jobbadni.hu oldalon keresztül igényel jegyet, belépőjének árával a borsodi árvízkárosultaknak segít, a Magyar Református Szeretetszolgálaton keresztül. Jegyvásárlásánál kérjük, jelezze: árvízkárosultakért. A koncert szervezői 50 árvízkárosult gyermeket is meghívtak az alkalomra, hogy az újjáépítés és egyéb nehézségek között kikapcsolódást biztosítsanak nekik.

A Hillsong dalok világszerte fiatalok millióinak szívében ébresztették fel a hitet és a reményt. A kortárs gospel zene egyik legfrissebb és legdinamikusabb csapatát köszönthetjük ismét hazánkban. A Hillsong London 2008-ban  együtt adott koncertet Matt Redman-nel a Soul & Gospel Fesztiválon, ahol négyezer lelkes fiatal vett részt a késő estig tartó eseményen. Ötödik albumuk idén fog megjelenni, melyről már biztosan hallunk majd néhány dalt. A repertoár nagy részét ismert Hillsong dalok, saját szerzeményeik, valamint a nagysikerű új cd, a Hail to the King számai alkotják majd. A Hillsong hangzás mára fogalommá vált és új színt hozott a modern gospel zene világába. Koncertjeikről nem hiányoznak a forradalmian új, látványos vizuál elemek és az egyedi színpadi megjelenés sem. Mind hangzásában, mind látványában egyedülállónak ígérkezik az Arénabeli koncertjük.

Bazil Meade álmodta meg és hívta életre a London Community Gospel Choir modern gospel kórust. 1982-ben indultak el, s azonnal európai ismertségre tettek szert sokoldalú zenei stílusukkal és lüktető szinpadi mozgásukkal. Koncertjeiken felejthetetlen élményt adnak hallgatóiknak. Többször jártak már hazánkban is, felléptek a Millenárison, ahol teltházas koncerteket adtak, óriási sikert aratva.  Az első néhány szám után a közönség állva-tapsolva aktívan kapcsolódott be a koncertekbe.

Jöjjön el a koncertre, érezze jól magát és segítsen! Mindannyian ismerjük, hogy az árvíz mekkora pusztítást végzett hazánkban. Segítsünk együtt a rászorulókon!
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Időpont: 2010. november 3. 19.00

Jegyek:  www.jobbadni.hu
gilicze.reka@zsinatiiroda.hu

 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.